toegangsprijzen

De tarieven voor Openluchtzwembad De Zien zijn dit jaar anders dan voorgaande jaren. Door de subsidie van de gemeente konden de tarieven van zwembad De Zien laag gehouden worden. Het wegvallen van deze subsidie vraagt andere oplossingen om toch kostendekkend te kunnen draaien dit jaar. Dat doen we bijvoorbeeld door inzet van vrijwilligers, met hulp van sponsoren en een aanpassing van de tarieven.

Vele vrijwilligers hebben hun best gedaan het zwembad te behouden voor Uitgeest. Er is veel achterstallig onderhoud weggewerkt en vele sponsors hebben belangeloos hun steentje bijgedragen om ervoor te zorgen dat ons zwembad weer open kan. We zijn trots op het resultaat.

Laat ons zwembad niet verdwijnen en steun ons! Word vrijwilliger, sponsor of vriend van het zwembad, koop een abonnement en kom heerlijk veel zwemmen en genieten deze zomer! 

 

5/dag
  • dagkaartje
  • vanaf 15 jaar
  • tickets aan de kassa
3/avond
  • avondkaartje vanaf 17.30 uur
  • voor alle leeftijden
  • tickets aan de kassa

 

 

 

 

90/jaar
VOLWASSENEN
65/jaar
JEUGD

 

Mochten de kosten voor zwemabonnementen, zwemlessen of losse kaartjes onoverkomelijk zijn, dan bestaat de mogelijkheid voor een financiële bijdrage van de gemeente. De gemeente heeft een voorziening die is bedoeld voor de kosten van deelname aan het maatschappelijk verkeer. Dus het meedoen aan activiteiten met een sociaal-cultureel, recreatief, sportief of educatief karakter. Inwoners van Uitgeest met een inkomen tot 110% van de voor hen geldende bijstandsnorm en een vermogen beneden de grens van het vrij te laten vermogen, kunnen van deze voorziening gebruik maken. Als u meent in aanmerking te komen voor deze voorziening neemt u dan contact op met de gemeente.

Koop hier online je abonnement en reken af met iDEAL.

Lees meer

Kijk hier voor de openingstijden en toegangsprijzen van De Zien.

Lees meer

Er zijn heel veel dingen te doen bij het zwembad. Kijk hier voor een overzicht

Lees meer

De Zien wordt gerund door vrijwilligers. Interesse? Neem contact met ons op!

Lees meer