zwemlessen

Dit jaar kun je je kind weer zwemlessen laten volgen in De Zien.  We zijn erg blij dat juf Els ook dit seizoen de lessen voor haar rekening neemt. Met juf Els hebben we een zeer ervaren (ruim 35 jaar!) en enthousiaste zwemjuf in ons midden, die al veel kinderen heeft leren zwemmen.

Zwemles bij De Zien 2017

De lessen starten in mei.
A-diploma: kinderen zwemmen 3 keer in de week. Een les duurt 20 minuten.
B-diploma: kinderen zwemmen 2 keer in de week.  Een les duurt XX minuten.

Kosten 2017: € 200,00. Dit is inclusief een abonnement van De Zien.
Nog vragen? Neem dan contact op met Els Veenis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Opgeven kan via het inschrijfformulier op deze pagina.

 

Even voorstellen: Els Veenis

'Mijn naam is Els Veenis, en ik geef al 35 jaar zwemles. Naast mijn baan in een binnenbad, heb ik ook altijd les gegeven in een buitenbad, waaronder zwembad ’t Zwet en zwembad de Crommenije. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en ik vind het nog steeds een leuke uitdaging om kinderen te leren zwemmen. Niet alleen in het zonnetje zwemmen, maar ook in de regen. En de kinderen denken waarschijnlijk wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen. Het zijn toppers!' 


Uiteraard gelden tijdens de zwemlessen in De Zien ook de huisregels van ons zwembad. Deze kun je hier lezen.

 
Financiële bijdrage gemeente

Mochten de kosten voor zwemabonnementen, zwemlessen of losse kaartjes onoverkomelijk zijn, dan bestaat de mogelijkheid voor een financiële bijdrage van de gemeente. De gemeente heeft een voorziening die is bedoeld voor de kosten van deelname aan het maatschappelijk verkeer. Dus het meedoen aan activiteiten met een sociaal-cultureel, recreatief, sportief of educatief karakter. Inwoners van Uitgeest met een inkomen tot 110% van de voor hen geldende bijstandsnorm en een vermogen beneden de grens van het vrij te laten vermogen, kunnen van deze voorziening gebruik maken. Als u meent in aanmerking te komen voor deze voorziening neemt u dan contact op met de gemeente.

aanmeldformulier zwemlessen

Vul alle velden in om aan te melden voor zwemlessen
pasfoto uploaden
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 10.0 MB

  Koop hier online je abonnement en reken af met iDEAL.

  Lees meer

  Kijk hier voor de openingstijden en toegangsprijzen van De Zien.

  Lees meer

  Er zijn heel veel dingen te doen bij het zwembad. Kijk hier voor een overzicht

  Lees meer

  De Zien wordt gerund door vrijwilligers. Interesse? Neem contact met ons op!

  Lees meer