vrijwilligers, vrienden en sponsors

Steun De Zien!

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers en sponsoren gaat het zwembad 27 april weer open. Met z’n allen zetten we onze schouders onder het behoud van De Zien. We hebben jouw steun hard nodig om het zonder subsidies te kunnen redden. Of je nu een abonnement koopt of vrijwillig aan de slag gaat als toezichthouder of klusser: we zijn er ontzettend blij mee! Ook zijn we de Vrienden van de Zien en de sponsors zeer dankbaar. Zo is De Zien een zwembad waar alle Uitgeesters trots op kunnen zijn en het spetterend hart van Uitgeest!

 

Vrijwilligers 

De Zien drijft op de inzet van vele vrijwilligers. Ruim honderd vrijwilligers zorgen ervoor dat De Zien er weer fris uitziet en dat iedereen veilig kan komen zwemmen in lekker schoon water. Heb je tijd over en zin om ook te komen helpen? Er is genoeg te doen! We zoeken mensen die kunnen helpen met klussen, die toezicht willen houden, kaartjes willen verkopen of mee willen helpen met het organiseren van evenementen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het formulier hiernaast.

 

Vriend van De Zien

Als Vriend van De Zien maak je het mogelijk dat het zwembad leuke evenementen als de Zwem4Daagse en andere zwemactiviteiten kan organiseren. Bij een bijdrage van €25,- (meer mag natuurlijk ook) ontvang je naast onze dank een luxe badhanddoek voorzien van het logo van het zwembad. Ook leuk om weg te geven als cadeau!
Neem contact met ons op via het formulier hiernaast.

Ook kun je direct een bijdrage overmaken op RegioBank nr. NL04RBRB0900089636. Als je in aanmerking komt voor onze luxe badhanddoek kun je deze ophalen bij de kassa van Zwembad De Zien.

 

Sponsoring

Als bedrijf kun je sponsor van Zwembad De Zien worden. De sponsors zijn belangrijk om, tezamen met alle inwoners van Uitgeest, Zwembad De Zien tot een groot succes te maken. We zoeken op korte termijn bedrijven die ons in natura kunnen steunen en bieden verschillende sponsorpakketten aan. Neem voor meer informatie contact op met het bestuur en vraag naar de mogelijkheden! Vul het formulier hiernaast in of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ja!

ik word vrijwilliger, vriend of sponsor:

Koop hier online je abonnement en reken af met iDEAL.

Lees meer

Kijk hier voor de openingstijden en toegangsprijzen van De Zien.

Lees meer

Er zijn heel veel dingen te doen bij het zwembad. Kijk hier voor een overzicht

Lees meer

De Zien wordt gerund door vrijwilligers. Interesse? Neem contact met ons op!

Lees meer