zwemlessen 2018

Dit jaar kun je je kind weer zwemlessen laten volgen in De Zien.  We zijn erg blij dat juf Els ook dit seizoen de lessen voor haar rekening neemt. Met juf Els hebben we een zeer ervaren (ruim 35 jaar!) en enthousiaste zwemjuf in ons midden, die al veel kinderen heeft leren zwemmen.

De lessen starten in mei.
A-diploma: kinderen zwemmen 3 keer in de week. Een les duurt 20 minuten.
B-diploma: kinderen zwemmen 2 keer in de week.  

Kosten 2018: € 220,00. Dit is inclusief een abonnement van De Zien. Je kind mag meedoen als het voor oktober 2018 6 jaar (of ouder) is.
Nog vragen of wil je je kind(eren) opgeven? Neem dan contact op met Els Veenis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Even voorstellen: Els Veenis

'Mijn naam is Els Veenis, en ik geef al meer dan 35 jaar zwemles. Naast mijn baan in een binnenbad, heb ik ook altijd les gegeven in een buitenbad, waaronder zwembad ’t Zwet en zwembad de Crommenije. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en ik vind het nog steeds een leuke uitdaging om kinderen te leren zwemmen. Niet alleen in het zonnetje zwemmen, maar ook in de regen. En de kinderen denken waarschijnlijk wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen. Het zijn toppers!' 


Uiteraard gelden tijdens de zwemlessen in De Zien ook de huisregels van ons zwembad. Deze kun je hier lezen.

 

Iedereen doet mee!

Omdat alle kinderen hier aan mee moeten kunnen doen, heeft de gemeente Uitgeest zich aangesloten bij het Jeugd Sport Fonds. Meer informatie hierover:
 
https://www.jeugdsportfonds.nl/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/Spelregels-Jeugdsportfonds-Uitgeest.pdf  Wil je nog meer informatie of hiervoor in aanmerking komen, neem contact op met de buurtsportcoach Chantal Thomas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06-43041145.

 

aanmeldformulier zwemlessen

Vul alle velden in om aan te melden voor zwemlessen
pasfoto uploaden
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 10.0 MB

  Koop hier online je abonnement en reken af met iDEAL.

  Lees meer

  Kijk hier voor de openingstijden en toegangsprijzen van De Zien.

  Lees meer

  Er zijn heel veel dingen te doen bij het zwembad. Kijk hier voor een overzicht

  Lees meer

  De Zien wordt gerund door vrijwilligers. Interesse? Neem contact met ons op!

  Lees meer